Midtbøs 2 fantastiske måneder

Magnus Midtbø har haft to fantastiske måneder i Rodellar, Spanien og i hjemlandet Norge. August måned tilbragte Magnus i Rodellar, og her blev det til en imponerende tick liste, der bl.a. tæller 5 onsights af ruter graderet 8b/+, to ruter graderet 8c/+ og Ali Hulk extension sit start, 9b. Ali hulk blev klatret første gang af Dani Andrada tilbage i 2007 og Magnus er, så vidt vi ved, den første til at repetere ruten. Det tog Midtbø tre ugers arbejde, før ruten kom i hus.

Midtbøs ophold i Rodellar var tilsynladende ikke nok til at tilfredsstille den 22 årige nordmand. Efter hjemkomsten til Norge gik turen til Matre ved Bergen, hvor Magnus fik lukket boulderproblemet Blood Redemption. Midtbø har tidligere klatret problemet, men efterfølgende er et greb knækket af, hvilket har forøget problemets sværhedsgrad fra 8b/8b+ til 8c.

Efter disse to fabelagtige måneder var forventningerne til Magnus Midtbø tårn høje, da han stillede op i de nordiske mesterskaber i bouldering. Her formåede han dog ikke at leve op til forventningerne og endte på en samlet 2. plads slået af svenske Daniel Andersson.

Magnus ligger nu nummer 3 på 8a.nu’s rute ranking.

Midtbø på Ali Hulk

Magnus Midtboe – Ali-Hulk Sit+extension from Brian Antheunisse on Vimeo.

læs mere på Magnus Midtbøs blog