Reel Rock Film Tour

I går ramte reel rock film tour Copenhagen Boulders. Dagens program startede klokken 12 med totalboulder konkurrence, som ca. 50 mennsker deltog i, og hvor der i øvrigt var stort fremmøde af landets bedste bouldere. Problemerne var skruet af den islandske rutesætter Valdimar Björnsson, som havde sat 25 udfordrende og kreative problemer, af virkelig høj kvalitet. Ham ser vi gerne sætte problemer i Danmark til kommende konkurrencer…
Efter spisning blev vinderne kåret; Claus Vedel blev bedste mand med 24/25 toppe og Mette Kronborg løb med sejren for kvinderne.
Efter kåringen sad næsten 100 tilskuerer klar med popcornene, da der blev der blændet op for biografen, og to timers topklasse underholdning med 6 fantastiske klatrefilm plus 2 prisvindende kortfilm. Kortfilmene Top Rope Tough Guys og ROXXX har vundet en filmkonkurrence på reel rock film tours hjemmeside, og er helt bestemt værd at tjekke ud. Se dem her.
Hele eventet var rigtig godt arrangeret, og der er vist ikke andet at sige, end at vi glæder os til næste år, når reel rock film tour igen kommer til Copenhagen Boulders
Komplet resultatliste kommer i løbet af ugen, samt lidt video, som blev skudt under konkurrencen.